İspanya Vizesi
 
Giriş Tipi
Süre
İşlem Tipi
Vize Bedeli
Ücret
 
             Tek / Çok Giriş     Konsolosluk Belirler                    Normal 278.60 TL                   100.00 TL               
 
        Zorunlu Ek Hizmetler:
 
 
 

Gerekli Evraklar 

GOREV BOLGESI
Görev Bölgesi dahilindeki illerimizde ikamet ediyorsaniz Istanbul’dan basvuru yapabilirsiniz. 
Görev Bölgesi: Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Edirne, Giresun, İstanbul, Isparta, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Yalova, Zonguldak.


EVRAK LISTESI (Meslege göre detayli evrak listelerine asagidaki linklerden ulasabilirsiniz)
1) Basvuru Formlari ( yolcu bilgi formu, schengen basvuru formu)
2) Ana Belgeler ( tüm pasaportlar, TC Kimlik, 2 adet fotograf, sigorta poliçesi, nüfus kayit örnegi, evliler için: evlilik cüzdani, çocuklar için: ögrenci belgesi ve muvafakatname)
3) Ulasim ve Konaklamaya Iliskin Belgeler ( uçak ve otel rezervasyonu)
4) Seyahat Amacina Iliskin Belgeler (davetiye, dilekçeler)
5) Seyahat Masraflarina Iliskin Belgeler ( banka hesaplari, diger maddi durum belgeleri)
6) Çalisma Belgeleri ( firma evrak seti, gelir evraklari)

BIYOMETRI VERI
25 Eylül 2014 tarihi itibariyla; tüm Schengen ülkeleri; Biyometri Veri Alimi ( parmak izi ve dijital fotograf) sistemine geçis yapmislardir.

Bu sistemle birlikte, öncesinde on-line randevu almak kosulu ile basvuru sahibinin parmak izi vermesi için "Basvuru Merkezi'nde" SAHSEN bulunmasi gerekmektedir 
18 yas altı yolcular Ebeveynlerinden biri esliginde sahsen gelmek durumundalar.

Parmak izi verisinin geçerli olacagi 5 yil içerisinde yapilacak olan diger İspanya Vize basvurularinda, basvuru sahibinin randevu gününde her defasinda SAHSEN bulunmasi gereklidir.

RANDEVU BILGISI
Randevu talebi, vize evraklari ve pasaportlar tarafimiza ulastiktan sonra yapilmakta ve yogunluga bagli olarak ortalama 20 gün sonrasina verilmektedir.

VIZE DEGERLENDIRME SURESI
İspanya Baskonsoloslugu'nun resmi islem süresi,  randevu  tarihinden  itibaren yogunluga bagli olarak 7-10 işgünüdür.

KUR SEBEBİYLE VİZE ÜCRETLERİ GÜNLÜK OLARAK DEĞİŞMEKTEDİR. BAŞVURU YAPILAN GÜN KONSOLOSLUK TARAFINDAN TAHSIL EDILEN TUTAR FATURALANDIRILACAKTIR.

İspanya İstanbul Başkonsolosluğu 2016 Resmi Tatil Günleri

 

01.01.2016                            Yeni yıl

13.04.2016                            İyi Cuma

01.05.2016                            İşçi Bayramı

15.08.2016                            Meryem Ana Yortusu

12.10.2016                            Milli Bayram

01.11.2016                            Azizler Günü

 

Ticari Vize İçin Gerekli Belgeler

 

Ticari Vize – SSK Çalışanı

Ticari Vize – İşveren

 

  1. Yeni ve Eski Pasaportlarınız
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Firmanızın iş dalı ile alakalı, ilgili ülkedeki bir şirketten gönderilmiş davetiye.Eğer fuara katılım gerçekleşecek ise, fuar giriş kartınız veya fuar katılımcısı bir şirketten davetiye.Eğer fuarda standınız var ise, fuar şirketinden gelen davetiye, standınızın fuar alanındaki yerini gösteren kroki fotokopisi ve stand için ödeme yapıldığını gösteren fatura fotokopisi.
  5. Şirket antetli kağıdına yazılmış, kaşeli ve imzalı dilekçe
  6. İmza Sirküleri fotokopisi
  7. Vergi Levhası fotokopisi
  8. Faaliyet Belgesi fotokopisi
  9. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  10. SGK işe giriş bildirgesi
  11. 4A hizmet dökümü
  12. Son 4 aylık maaş bordrosu
  13. Otel ve uçak rezervasyonları
  14. Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
  15. Arkalı Önlü çekilmiş kimlik fotokopisi
  16. Şirket banka hesap cüzdanı fotokopisi veya bankadan kaşeli ve imzalı hesap dökümü (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır. Bankadaki imzalayan kişilerin beyanname fotokopileri eklenmelidir.)
  1. Yeni ve Eski Pasaportlarınız
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Firmanızın iş dalı ile alakalı, ilgili ülkedeki bir şirketten gönderilmiş davetiye.Eğer fuara katılım gerçekleşecek ise, fuar giriş kartınız veya fuar katılımcısı bir şirketten davetiye.Eğer fuarda standınız var ise, fuar şirketinden gelen davetiye, standınızın fuar alanındaki yerini gösteren kroki fotokopisi ve stand için ödeme yapıldığını gösteren fatura fotokopisi.
  5. Şirket antetli kağıdına yazılmış, kaşeli ve imzalı dilekçe
  6. İmza Sirküleri fotokopisi
  7. Vergi Levhası fotokopisi
  8. Faaliyet Belgesi fotokopisi
  9. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  10. Otel ve uçak rezervasyonları
  11. Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
  12. Arkalı Önlü çekilmiş kimlik fotokopisi
  13. Şirket banka hesap cüzdanı fotokopisi veya bankadan kaşeli ve imzalı hesap dökümü (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır. Bankadaki imzalayan kişilerin beyanname fotokopileri eklenmelidir.)


 

Turistik Vize İçin Gerekli Belgeler

Turistik Vize – SSK Çalışanı

Turistik Vize – İşveren

 

 

 

 

  1. Yeni ve Eski Pasaportlarınız
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Şirket antetli kağıdına yazılmış, kaşeli ve imzalı dilekçe
  5. İmza Sirküleri fotokopisi
  6. Vergi Levhası fotokopisi
  7. Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  8. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  9. SGK işe giriş bildirgesi
  10. 4A hizmet dökümü
  11. Son 4 aylık maaş bordrosu
  12. Otel ve Uçak rezervasyonu
  13. Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
  14. Arkalı Önlü çekilmiş kimlik fotokopisi
  15. Şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi veya bankadan kaşeli ve imzalı hesap dökümü (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır. Bankadaki imzalayan kişilerin beyanname fotokopileri eklenmelidir.)

 

  1. Yeni ve Eski Pasaportlarınız
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Şirket antetli kağıdına yazılmış, kaşeli ve imzalı dilekçe
  5. İmza Sirküleri fotokopisi
  6. Vergi Levhası fotokopisi
  7. Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  8. Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  9. Otel ve Uçak rezervasyonu
  10. Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
  11. Arkalı Önlü çekilmiş kimlik fotokopisi
  12. Şirket veya şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi veya bankadan kaşeli ve imzalı hesap dökümü (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır. Bankadaki imzalayan kişilerin beyanname fotokopileri eklenmelidir.)

 

 

Turistik Vize İçin Gerekli Belgeler

Turistik Vize – Öğrenci

Turistik Vize – Emekli

  1. Yeni ve Eski Pasaportlarınız
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Garantör kişi tarafından konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe
  5. Otel ve Uçak Rezervasyonu
  6. 18 Yaşını doldurmamış çocuklar için anne ve babadan Noterden Muvafakatname
  7. Öğrenci Belgesi
  8. Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
  9. Garantör olacak kişi, kendi çalışma durumuna göre üst menülerdeki (SSK Çalışanı, İşveren veya Emekli) bölümlerden kendilerine uygun olan evrak türüne göre evraklarını hazırlamalıdır.

 

  1. Yeni ve Eski Pasaportlarınız
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Konsolosluğa hitaben dilekçe
  5. Emekli cüzdanı fotokopisi veya emekliliğinizi kanıtlayıcı bir belge
  6. Otel ve Uçak Rezervasyonu
  7. Var ise tapu ve araç ruhsatı fotokopisi
  8. Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
  9. Şahsi banka hesap cüzdanı fotokopisi (Güncel tarihli ve bakiyeli olmalıdır)
  10.  
İspanya Başvuru Formu
İspanya Ticari Çalişanlar Dilekçe Öğneği
İspanya Şahsi Dilekçe Örneği
İspanya Turistik Dilekçe Örneği
İspanya Öğrenci Ve Çocuk Sponsor Dilekçe Örneği
İspanya Biyobetrik Fotoğraf

 

 

Ad Soyad *
Email*
Tel
Mesaj
Vize Takip © Tüm Hakları Saklıdır.