Başvuru Formu

Dilekçe Formu

 

 

Ticari Vize İçin Gerekli Belgeler

 

Ticari Vize 

  1. Pasaportunuz (En az 6 ay geçerlilik süreli, boş vize sayfası bulunan. Geçerli pasaportunuzun Çipli pasaport olması zorunludur, eski tip pasaportlar kabul edilmemektedir.)
  2. 2 Adet normal vesikalık resim ( Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu ve beyaz kıyafet ile çektirilmiş resimler kabul edilmemektedir.)
  3. Eksiksiz bir şekilde doldurulmuş Vize Başvuru Formu (Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  4. Şirket antetli kağıdına yazılmış, kaşeli ve imzalı dilekçe (Dilekçe formatı sitemizde mevcuttur)
  5. Çin’deki yetkili makamdan onaylı orjinal davetiye
  6. Vergi Levhası fotokopisi
  7. Faaliyet Belgesi Fotokopisi (Son 3 ay içerisinde alınmış orjinal)
  8. Arkalı Önlü çekilmiş kimlik fotokopisi (Resminiz net olmalıdır)

 

Ankara Büyükelçiliği

Adres : Gölgeli sokak No: 34 Gaziosmanpaşa / Ankara

Tel : 0(312) 436 06 28

Fax : 0(312) 446 07 48 – 0(312) 446 42 48
Çalışma Saatleri: Pazartesi-Cuma 08:30 – 17:30
Vize Bölümü: Pazartesi, Salı, Perşembe: 09.30 – 12.30

İstanbul Başkonsolosluğu

Adres : Mısırlı Cad. Memduh Paşa yalısı No: 6/8 Kireçburnu Mah. Sarıyer / İstanbul

Tel : 0(212) 299 21 87-88  0(212)299 28 55

Fax : 0(212) 299 28 55

Email: chinaconsul_ist_tr@mfa.gov.cn

 

 

Ad Soyad *
Email*
Tel
Mesaj
Vize Takip © Tüm Hakları Saklıdır.